Over ons


Wij zijn…

Schijvenaars & Aerts Advocaten streeft constant naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de door ons te leveren rechtsbijstand. Het is in bepaalde situaties onvermijdelijk om te procederen, maar dat is vaak duur en tijdrovend. Wij streven er dan ook in eerste instantie naar om een bevredigende oplossing te verkrijgen zonder dat er een procedure aan te pas hoeft te komen. Ook dat is een kwaliteit die wij leveren.

Iedere advocaat binnen ons kantoor is gespecialiseerd in een of meer rechtsgebieden. Zo zijn er binnen ons kantoor specialisaties op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht (MKB), ambtenarenrecht, sociale verzekeringen, echtscheiding, alimentatie, strafrecht, vreemdelingenrecht en asielrecht.

Het team

Mr. M.C.M.E. (Martien) Schijvenaars Advocaat

Specialisaties: personen- en familierecht, vreemdelingenrecht.
MfN-registermediator. Lid van vFAS.

Mr. W.R. (Roeland) Aerts Advocaat

Specialisaties: arbeidsrecht, strafrecht (inclusief slachtoffers van gewelds- en zedenzaken), sociale zekerheid (WIA, WW, bijstand). Lid van
Langzs.

Mr. S.X. (Sophie) Scholten Advocaat

Specialisaties: personen- en familierecht, vreemdelingenrecht.

Sandra van den Broeke Secretariaat

Connie van Belzen Secretariaat

Ervaringen

“Zeer vriendelijke mensen.”

- Samuel

“Ze zijn duidelijk en helpen je snel.”

- Esther

Je bent van harte welkom bij ons gratis spreekuur

Om de drempel zo laag mogelijk te houden, hebben we een gratis inloopspreekuur. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht op maandag van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.